Tuinen Lafaut

Tuinen Lafaut is gespecialiseerd in tuinarchitectuur en tuinonderhoud. Of het nu gaat om een kleine of grote tuin, traditioneel of modern, een privétuin of bedrijfstuin, bij ons is alles mogelijk. We bieden ook totaalprojecten: van tuinaanleg, graafwerken, riolering en afkoppelen regenwater, tuinrenovatie, betonwerken, omheiningen tot opritten en terrassen

Voor lange en hoge hagen beschikken we over een speciale hagenmaaier waarmee we grote oppervlaktes keurig en snel kunnen snoeien. Deze machine is ook geschikt voor oude hagen met dikke overhangende taken.

Ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin - grondwerken - afsluitingen - opritten - parkeerterreinen - terrassen - vijvers

Onze specialisaties

Ontwerp

Vertel ons hoe je droomtuin eruit moet zien en we ontwerpen hem op basis van je wensen en budget. We ontwerpen een creatieve tuin met de computer, leggen het plan aan je voor en bieden een duidelijke offerte.

Aanleg

De aanleg van de tuin wordt door onze eigen vakmensen uitgevoerd. We staan ook in voor het aanleggen van tuinpaden, opritten, terrassen of vijvers en het plaatsen van alle mogelijke soorten afsluitingen.

Onderhoud

We zijn beschikbaar voor alle onderhoud van de tuin in de ruimste zin van het woord. Als je dat wilt, maaien we het gras, wieden we het onkruid, snoeien we hagen en bomen en zorgen we ervoor dat je tuin gezond blijft.