Machinaal snoeien van hagen

Voor hoge en lange hagen is machinaal snoeien de ideale oplossing. Het is minder arbeidsintensief en met de juiste machine krijg je snel een strak resultaat. We hebben een nieuwe hagenmaaier in aangeschaft om voor onze klanten de beste resultaten te garanderen. 

Voor de nieuwe hagenmaaier van Tuinen Lafaut is geen haag te hoog, te lang, te breed of te wild

Je kan niet alle hagen over één kam scheren: sommige zijn danig groot en verwilderd, dat er zelfs met gewone mankracht geen beginnen meer aan is. Of er is misschien wel beginnen aan, maar het einde is nog lang niet in zicht.

Geen nood, want Tuinen Lafaut heeft een nieuwe hagenmaaier in zijn aanbod: een performante machine die alle hagen uiterst keurig en snel maait.

Voordelen van machinaal snoeien:

  • Overal inzetbaar
    Dankzij de handige besturing kunnen we in alle straten, paden en ondergronden uit de voeten.

  • Ook voor oude hagen met dikke overhangende taken
    Dankzij de monteerbare zaagbladen kunnen we ook takken tot een tiental centimeter mee snoeien.

  • Ook voor grote oppervlaktes
    Dankzij de gigantische werkbreedte (tot bijna 2 meter) kunnen we ook snel lange en grote hagen afwerken.

Deze machine is uniek in zijn soort en heeft een ongeziene capaciteit die je niet snel elders zal vinden in de regio Pittem, Tielt, Roeselare, Ardooie, ... . We zijn dan ook trots dat ze in het machinepark van Tuinen Lafaut prijkt, en staan klaar om ermee uit te rijden om ook de moeilijkste hagen een kopje kleiner te maken!

Interesse?

Kamp je met hagen, struiken of bosgoedboorden op een oppervlakte die je zelf geen meester kan? Te lang gewacht en is de haag te verwilderd? Probeer het niet zelf of maak je materiaal er niet op kapot. 
Bel ons op 051 40 18 78 of mail ons op info@tuinenlafaut.be voor een vrijblijvende prijsofferte. We komen je in geen tijd verhelpen!

Ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin - grondwerken - afsluitingen - opritten - parkeerterreinen - terrassen - vijvers