Zwemvijver aanleggen

Droom je ervan om in de buitenlucht te kunnen zwemmen? Zwemvijvers zijn de nieuwe zwembaden. Een zwemvijver is mooi, ecologisch en gezond voor je lichaam. Het is bovendien gemakkelijk in onderhoud. Je hebt er het hele jaar plezier aan. Zwemmen in eigen tuin en dat door het chloorvrije water tussen de waterlelies. Het is een sieraad voor de tuin.

Bel ons op 051 40 18 78 of vul het contactformulier in voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Zwemvijver verwarmen

Veel mensen kiezen voor een zonnige plaats voor hun zwemvijver. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van vijverfolie dat de zonnewarmte goed absorbeeert. Hierdoor is een zwemvijver van nature zo'n 2°C tot 4°C warmer dan een zwembad. Wil je graag lang blijven genieten van je zwemvijver op aangename temperatuur, dan kan je deze laten verwarmen.

Voor het verwarmen zijn er twee mogelijkheden: met een warmtepomp of met zonnecollectoren. Als je gaat verwarmen is een goed filter zeer belangrijk. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin - grondwerken - afsluitingen - opritten - parkeerterreinen - terrassen - vijvers