Tuinonderhoud

Heb je weinig tijd of een grote tuin met hoge hagen en bomen? Schakel dan Tuinen Lafaut in voor het tuinonderhoud. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Laat ons het volledige tuinonderhoud doen of schakel ons enkel in voor de grote klussen waar je hulp bij nodig hebt.

Zo kan je het hele jaar blijven genieten van jouw prachtige tuin. Tuinonderhoud is natuurlijk niet alleen geschikt voor iedereen met een grote tuin, ook appartementen met een terras en/of binnentuin kunnen wat groen gebruiken. Wil je wat groen op jouw terras of jouw bestaande plantjes wat meer leven geven? Of wil je jouw werkomgeving wat groen leven brengen en de kantoren wat opfleuren? Het kan allemaal!

Bel ons op 051 40 18 78 of vul het contactformulier in voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Tuin winterklaar maken

Zodra de zon nog maar een kleine schijn geeft, willen we de tuin in, maar zonder goed onderhoud is deze na een lange periode winterweer niet meer zo aantrekkelijk. Met een winterbeurt zorg je ervoor dat je tuin goed de winter door komt. Tuinen Lafaut helpt je graag bij het winterklaar maken van jouw tuin of voor het regelmatig onderhoud.

Vaak kan je zelf het gras maaien of het onkruid wieden, maar voor grote werken is een hovenier ideaal. Wij beschikken over de nodige snoeimateriaal en ander tuingereedschap. Zo kun je nog jarenlang genieten van een verzorgde tuin. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op voor meer info.

Neem contact op

Ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin - grondwerken - afsluitingen - opritten - parkeerterreinen - terrassen - vijvers