Tuinaannemer Lafaut

Tuinaanleg is niet iets dat je zomaar van dag op dag doet. Je moet met veel aspecten rekening houden en het is bovendien zwaar werk. Gelukkige bestaat er zoiets als een tuinaannemer, die zorgt voor de aanleg van uw tuinen.

Een tuinaannemer helpt bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het onderhouden van een bestaande tuin. Hij beschikt over de gereedschap en ervaring zodat je gegarandeerd bent van een professioneel en strak resultaat. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tuinen Lafaut heeft een sterk team met veel ervaring. Wij zien gespecialiseerd in allerhande tuinontwerpen. Onze tuinarchitect creëert samen met jou een tuinontwerp dat perfect bij jouw woning past. Daarna stellen wij een plan op met de mogelijke werken en schatting van de kosten. Wanneer je akkoord gaat met het vooropgestelde plan en budget, zullen wij aan het afgesproken tijdstip beginnen met de werken. 

Bel ons op 051 40 18 78 of vul het contactformulier in voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Werken met een tuinaannemer heeft enkele voordelen:

  • Beschikt over de kennis en knowhow van tuinen
  • Kent de do’s & don’t binnen de tuinentrends
  • Heeft materialenkennis, zo ben je zeker van de correcte uitvoering van verschillende technieken
  • Je krijgt tips van onze tuinaannemer om jouw tuin in vorm te houden
  • Wij bieden een professionele aanpak

Het maakt niet uit of je een grote of een kleine tuin hebt, een ervaren tuinaannemer is altijd een pluspunt. Wij fleuren het leven van de mensen op. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op! Vraag vrijblijvend een gesprek aan om uw tuinaanleg of tuinontwerp te bespreken met onze tuinaannemer. 

Ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin - grondwerken - afsluitingen - opritten - parkeerterreinen - terrassen - vijvers