Maai- en snoeiwerken

Bij tuinonderhoud hoort natuurlijk ook de nodige maai- en snoeiwerken. Je gras en planten proper houden is één ding. Het maaien en snoeien van je bomen, buxus, etc. is een ander verhaal. Om mooie strakke haagjes te bekomen moet je een buxus tweemaal per jaar laten snoeien.

  • De eerste snoeibeurt begint meestal vanaf eind mei – eind juni.
  • De tweede snoeibeurt gebeurt dan meestal vanaf half september.

Neem contact op

 

Geen haag is te hoog voor onze hagenmaaier

Voor hoge en lange hagen komt een hagenmaaier goed van pas. Wij beschikken over een performante machine die alle hagen uiterst keurig en snel maait. De grootste troeven zijn:

  • Dankzij de gigantische werkbreedte (tot bijna 2 meter) kunnen we snel lange en grote hagen afwerken
  • Onze hagenmaaier is ook geschikt voor oude hagen met dikke overhangende taken

Bomen snoeien

Hebt u grote bomen die gesnoeid moeten worden? Met onze hoogtewerker kunnen wij zelfs bij de hoogste bomen. We raden aan om jaarlijks te snoeien. Dit zorgt voor een langere levensduur en bij fruitbomen voor een betere vruchtvorming. Met het snoeien worden de zwakke en afgestorven takken verwijderd.

Naargelang de boomsoort verschilt het tijdstip waarop hij gesnoeid moet worden. Vraag ons gerust om advies daaromtrent. Voor hoge bomen brengen we onze eigen hoogtewerker mee.

Neem contact op

Ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin - grondwerken - afsluitingen - opritten - parkeerterreinen - terrassen - vijvers