Landelijke oprit: opties en voorbeelden

Bij een mooie landelijke woning hoort ook een landelijke oprit om het plaatje af te maken. Deze keuze van het materiaal is daarbij essentieel voor de uitstraling. Voor een charmante landelijke uitstraling ga je het best voor kasseien of platines. 

Kasseien

Kasseien staan bekend om hun charmante uitstraling. Ze zijn daarom ideaal voor de landelijke oprit. Je hebt kasseien in diverse soorten, kleuren en maten. Je kunt ze in diverse decoratieve patronen leggen. Kasseien zijn duurzaam, tijdloos en geven je oprit zonder meer een landelijke en luxueuze uitstraling.

 

Platines

Platines hebben op het eerste gezicht veel weg van kasseien. Het grootste verschil is dat platines - zoals de naam al doet vermoeden - veel platter/vlakker zijn en minder oneffenheden vertonen. Hierdoor zijn opritten in platines makkelijker beloopbaar. Hierdoor combineer je als het ware de charme van kasseien met het gemak van klinkers. 

Kandla Grey is een populaire soort platine die zeer mooi staat bij een landelijke oprit. De zachte kleuren en charmante uitstraling, gecombineerd met zijn buitengewone hardheid maakt het een zeer populaire keuze voor opritten.

 

Combinatie van grind en natuursteen

Heb je een grote oprit of wil je kleine padje maken? Dan kan je ook kiezen voor grind in combinatie met een rand in natuursteen. Deze combinatie ziet er speels uit, en geef wat extra's aan je oprit.

Oprit laten aanleggen

Hulp nodig bij het maken van je keuze? Of zoek je een betrouwbare partij om jouw landelijke oprit aan te leggen?

Bel ons op 051 40 18 78 of vul ons contactformulier in.

Ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin - grondwerken - afsluitingen - opritten - parkeerterreinen - terrassen - vijvers